Vikar: Jeg får Todd i røret

Trænervikar var ikke tilfreds med resultat

Randers FC kom bagud i sin forårspremiere i Viborg, men hentede 1-1 efter Viktor Lundbergs udligning.

Men selvom kronjyderne kom fra baghjul, er den vikarierende cheftræner Thomas Thomasberg ikke udpræget tilfreds.

- Vi gik efter de tre point, men fik dem desværre ikke på grund af en tåbelig fejl ved Viborgs mål, da vi ellers var kommet rigtigt godt fra land i anden halvleg. Derefter var det op ad bakke, og vi må nøjes med et point, siger Thomasberg og tilføjer:

- Vi havde nogle mangler offensivt, og defensivt laver vi et par store fejl, der giver dem et par store chancer og desværre også et mål.

Se: Ét mål var ikke nok for Randers

Thomasberg er tiltrådt som vikar for Randers FC's normale cheftræner Colin Todd, der skal gennemgå en bypass-operation - formentligt i starten af marts.

- Spillerne har ikke virket påvirket, men de skal nok lige vænne sig til, at det er min stemme og ikke Colins, de hører før og efter kampene. Men spillemæssigt gør vi tingene på samme måde som altid.

- Vi er et trænerteam og arbejder videre med de samme ting som tidligere. Jeg er også sikker på, at jeg senere har Colin i røret. Han har sikkert nogle råd, vi kan tage med på træningsbanen i næste uge, siger Thomasberg.

Thomasberg har tidligere været cheftræner i FC Midtjylland og Fredericia.

- Jeg er ked af det på Colins vegne. Det er ikke under disse omstændigheder, jeg ønsker at vende tilbage som cheftræner. Men jeg er selvfølgelig klar til at træde til og hjælpe, indtil Colin er tilbage.