Viggo: Vi skulle have vundet

Skuffet over at smide to vigtige point

Silkeborg IF var tæt på at redde sig tre vigtige point, mens FC København var minutter fra at blive danmarksmester.

Men Jores Okores scoring til 2-2 fem minutter før tid tog både pusten fra Silkeborg og FCKs boblende mesterskabsfest fredag aften i Superligaen.

Silkeborgs træner, Viggo Jensen, så derfor skuffet tilbage på en kamp, hvor spillerne var tæt på at give holdet et stort rygstød i kampen for overlevelse.

- Vi snakker om i pausen, at vi måtte hårdere ind på dem og vi gør tingene mere rigtigt i anden halvleg, sagde han efter kampen til TV3 Sport 1 og tilføjede:

- Jeg havde gerne set, at vi havde fået tre point. Også fordi de er inden for rækkevidde. Det er en af de kampe, der skal vindes. Ja, det er da klart, at det ikke bliver nemmere, som tiden går. Vi kan jo ikke selv afgøre det, men vi kan komme foran Horsens, hvis de ikke vinder i weekenden.

Kan blive værdifuldt

I stedet måtte Silkeborg nøjes med et point, og trods skuffelsen mente Frank Hansen, at det kan vise sig at blive særdeles værdifuldt.

- Vi er lidt passive i første halvleg. Vi var ikke koldblodige nok. Nordsjælland gjorde det også fint, de spillede ud af vores pres. Vi var lidt mere ærgerrige i anden halvleg. Resultatet kan vise sig at være vigtigt, hvis Horsens og Brøndby taber i weekenden, så kan vi komme foran i næste uge, hvis vi slår Horsens, sagde han ligeledes til TV3 Sport 1.