Video: Se Wammens flamme

28-årige Mai Henriksen fra Fyn danner nu par med Århus' borgmester, Nicolai Wammen. Læs portræt af hende her.

Under stor mediebevågenhed luftede borgmesteren i Århus, Nicolai Wammen (S), sin nye kærligheden under et SPOT-arrangement torsdag aften.

Mai Henriksen hedder hun, og hun er 28 år og sidder i byrådet i Odense for De Konservative. Hun har været medlem af partiet i ti år, og de seneste fire år har hun siddet i Børn- og Ungeudvalget,

Henriksen er som kæresten Nicolai Halby Wammen uddannet cand.scient.pol. Hun har siden, hun blev kandidat i 2008 arbejdet for Energinet.dk i Fredericia.

Ifølge Mai Henriksens hjemmeside er hun meget social, og holder af at være sammen med familie og venner, Hun elsker også at spille Trivial Pursuit, Bezzerwizzer eller andre spil. På det sportslige plan dyrker hun squash og fitness, men går ikke af vejen for en løbetur.

Nedenfor kan du se Mai Henriksens tale til Landsrådet i 2008.

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/oao4ByTqwDI&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/oao4ByTqwDI&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>