Video: Se gerningsted for gummiged-kup

Natten til tirsdag kørte tyve en gummiged gennem facaden på Nordeas filial i Them ved Silkeborg. Se video fra gerningsstedet her.

Ved at brase en gummiged ind gennem fronten på banken, lykkedes det natten til tirsdag ukendte gerningsmænd at forsyne sig med en pengeautomat.

Ifølge Midt- og Vestjyllands Politi virker kuppet velplanlagt. Blandt andet havde tyvene sonderet området for at finde en gummigeden, der blev brugt til forbrydelsen. Desuden var der også strøget partisansøm ud over en af byens indfaldsveje, den som tyvene regnede med, at politiet ville komme kørende af.

Det er endnu uvist hvor mange penge, tyvene slap af sted med, men efterforskningsleder Jørgen Dalsgaard siger til TV 2 | ØSTJYLLAND, at der efter alt at dømme er tale om et større kontantbeløb.

Det skyldes, at det netop har været lønningsdag, og at mange har bestilt valuta i banken til udenlandsrejse i sommerferien.

Du kan se en video fra gerningsstedet ved at <a href="/files/video/2008/juli/gummiged_them.wmv" target="_blank">trykke her</a>.