VIDEO: Se de smukke billeder af Den Uendelige Bro

Den Uendelige Bro er vågnet fra sit vinterhi og er endnu engang sat op ved Varna Strand i Aarhus. Her kan du se, hvordan det ser ud oppefra

Nu kan du atter tage en gåtur på Den Uendelige Bro, der har været pakket ned siden oktober.

I fredags lagde Aarhus Kommune sidste bræt på plads ved Varna Strand, og den 190 meter lange bro står nu klar til at tage imod sommerens gæster.

quote Det er et glædeligt gensyn, at Den Uendelige Bro nu står klar til at modtage besøgende hele sommeren.

Rabih Azad-Ahmad, rådmand

- Det er et glædeligt gensyn, at Den Uendelige Bro nu står klar til at modtage besøgende hele sommeren. Sidste år var den et stort tilløbsstykke for både aarhusianere og turister. Den er med til at trække folk ud i naturen og give dem en særlig oplevelse, siger rådmand for Kultur og Borgerservice Rabih Azad-Ahmad (R) i en pressemeddelelse.

TV2 ØSTJYLLAND har haft en drone i luften over broen. Du kan se de smukke billeder i videoen ovenfor.

Par kan blive gift på broen  

Også i år vil Den Uendelige Bro danne ramme om én helt særlig dag for aarhusianske par. Lørdag den 25. august kan par nemlig sige til hinanden og blive viet af giftefogeden på broen.

Sidste sommer var Cecilia Ravnkilde Agersnap en af dem, der greb chancen for at gøre op med de gamle ritualer. I sommeren 2017 blev hun og hendes mand gift på Den Uendelige Bro i Aarhus.

- Vi elsker naturen, og så skulle vi giftes hurtigt, eller vi havde lyst til at blive gift hurtigt, og så var der simpelthen en mulighed for at lave noget unikt herude, siger Cecilia Ahle Ravnkilde Agersnap.

VIDEO: Se her, hvordan det så ud, da Den Uendelige Bro åbnede sidste år og Frederik Ahle Agersnap og Cecilia Ravnkilde Clemmensen sagde ja til hinanden.

En meget populær bro

Den Uendelige Bro blev første gang opført i 2015 under kunstudstillingen Sculpture by the Sea. Det er de aarhusianske arkitekter Johan Gjøde og Niels Povlsgaard, der står bag.

Broen var så stor en succes blandt aarhusianerne, at der var et stort ønske om at få broen tilbage, da udstillingen sluttede.

Det resulterede i, at Aarhus Kommune i 2017 besluttede at gøre Den Uendelige Bro permanent. Nu bliver broen sat op hvert forår og pakket ned hvert efterår.  

 

Eva Borchorst og Rabih Azad

Melder sig ud af Radikale på grund af rådmand

Anders Kühnau

play Alle kræftsyge børn skal flyttes til hovedstaden: - Det er københavneri af værste skuffe

Irma Mogensen har sammen med seks andre kvinder lavet en bog om livet samt madopskrifter fra deres liv

Livskloge damer vil have unge til at forstå de gamle retter

kræft2

Kræftramte børnefamilier: Umenneskeligt at skulle til København

Julie Kvelland har efter den store opmærksomhed fra omverden fundet mere ro i sig selv

play Julie Kvelland: Jeg føler mig velkommen i verden nu

'Niklas' stoffer på snap

play'Niklas' køber stoffer på Snapchat: - En halv time så har jeg det i hånden