Video: Rufus Gifford i Aarhus - se hans guldkorn her

Det var en stor succes, da den amerikanske ambassadør i går besøgte Aarhus Universitet

04:25

Torsdag aften gæstede den amerikanske ambasssadør Rufus Gifford Aarhus Universitet.

Her stillede han op til debat og gav sit syn på blandt andet valget, republikanerne, præsidentposten, Obama, sin fortid i Hollywood og danskerne. 

- Lige efter jeg ankom, var jeg på Syddansk Universitet i Odense. Det var en trist dag, vejret var mørkt, gråt og vådt. Der var stearinlys over alt. For eksempel i kemi-lokalet. Jeg kunne ikke tro det. I USA... tanken om at have åben ild i et klaselokale ville betyde sagsanlæg. Men jeg har indset, hvor skønt det er. For man prøver at gøre en trist oktober eller novemberdag lidt bedre. Det elsker jeg, siger Rufus Gifford, der har været ambassadør i Danmark i cirka tre år.

Læs også Rufus Gifford til danskerne: I burde prale noget mere

Rufus Gifford-arrangementet er blevet til i samarbejde mellem TV 2 | ØSTJYLLAND, Århus Stiftstidende og Aarhus Universitet.

Øverst kan du se en video, hvor vi har klippet de bedste guldkorn fra debatten sammen. Videoen er ikke tekstet på dansk.

Se videoen: Her kan du se hele debatten med Rufus Gifford torsdag aften. Den amerikanske ambassadør går på scenen cirka én time inde i videoen. Videoen er ikke tekstet på dansk.