VIDEO: Næsehorn går amok

18-årig filmede dramatisk angreb på zebra

Foto: Grab fra YouTube

18-årige Line Olesen fra Horsens havde sin iPhone fremme, da et næsehorn torsdag angreb en zebra i Ree Park ved Ebeltoft.

Både børn og voksne så med, da næsehornet Thabo først sprættede den drægtige zebra op med sit horn og efterfølgende maste den ud i en sø. Her gik zebraen i chok, sank til bunds og døde.

Line Olesen og resten af familien med tre brødre og forældre var taget med dagens første safari-tog rundt i safariparken.

Hvad der først lignede en uskyldig leg mellem en zebra og næsehornet, udviklede sig pludselig til et blodigt drama foran parkens gæster.

- Først legede de lidt, det var nærmest komisk. Men så gik det helt galt. Vi så stort set det hele i en afstand af ca. 100 meter, fortæller Line Olesen til hsfo.dk.

Direktør: Super uheldigt

Direktør i Ree Park Jesper Stagegaard kalder det "uheldigt", at næsehornet Thabo gik til angreb på en zebra foran flere af parkens gæster. Ifølge ham er det dog en naturlig del af livet på en savanne.

- Det er jo super uheldigt i forhold, at der blandt andet er børn, der har oplevet det her. Det virker voldsomt. På den anden side må jeg sige, at sådan er verden bare. Det sker også ude i naturen, har Jesper Stagegaard tidligere sagt til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Se videoen med det dramatiske angreb på zebraen i YouTube-videoen nedenfor.