VIDEO: Fyrværkeri brager kultur-stafetten videre

Fyrværkeri satte punktum for Aarhus som kulturhovedstad. Se det i videoen herover

00:57

Mens Aarhus-borgmester Jacob Bundsgaard (S) fredag officielt gav kulturhovedstads-stafetten videre, blev den folkelige Aarhus 2017-finale afholdt lørdag.

Rundt om i byen er det blevet - og bliver det resten af lørdagen - markeret med en lang række gratis koncerter og arrangementer, hvor det største af dem i Østjylland foregik på havnen i Aarhus.

02:05

VIDEO: Fredag blev kulturhovedstads-stafetten givet videre på Aarhus Rådhus. Se video fra ceremonien her. 

Luk video

Her brugte man de store silo-bygninger ved havnefronten ved Dokk1 som lærred til at vise det store finaleshow, der blev opført i Hvide Sande. Herefter lyste et stort fyrværkeri den mørke himmel op som afrunding på Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017. I videoen øverst på siden kan du se fyrværkeriet.

02:51

VIDEO: Aarhusianere: En flot og fin afslutning på Aarhus 2017

Luk video

Efter fyrværkeriet fortsætter kultur-afdansningsballet videre ud i Aarhus, hvor der rundt om i byen er forskellige gratis arrangementer og koncerter. Du kan se en oversigt over dem her.

Det er hollandske Leeuwarden-Fryslân og Valletta på Malta, der er Europæiske Kulturhovedstader 2018. 

Herunder kan du se det store lysshow, som lørdag blev opført i Hvide Sande, men altså vist på siloerne på Aarhus Havn, hvorfra TV2 ØSTJYLLAND sendte det direkte på vores side på Facebook.