Video: AGF vandt den sidste test

Efter sejr over Skive peger pilen i den rigtige retning inden århusianernes sæson-debut mod AaB på mandag.

AGF havde ingen problemer med at tage stikket hjem mod 1. divisionsklubben Skive i mandagens træningskamp i Vildbjerg.

Modsat de foregående træningskampe stillede AGF op i noget, der ligner en idealopstilling. Eneste undtagelse var Peter Graulund, der blev sparet.

Allerede i det 6. minut kom AGF foran, da Nando Rafael gjorde sin pligt som angriber. Skive fik dog udlignet kort efter, men efter 25 minutter sørgede Benny Feilhaber for, at århusianerne endnu en gang kom foran.

Skive, der ellers var temmelig anonyme, formåede endnu en gang at udligne, men efter pausen understregede Feilhaber igen sin gode form og bragte AGF foran 3-2.

I slutminutterne lukkede Jeremiah White kampen. Dermed endte opgøret 4-2 til AGF.

- Jeg er rigtig godt tilfreds. Vi kunne sagtens have vundet meget større end 4-2, hvis vi bare havde scoret på flere af vores chancer. Nu var de jo meget effektive. Jeg tror, de har to eller tre afslutninger. De scorer på to af dem og rammer stolpen på de sidste. Jeg er utrolig godt tilfreds med spillet. Der bliver arbejdet godt, og der bliver spillet rigtig flot fodbold, sagde AGF-træner Erik Rasmussen efter kampen til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Du kan se et videoklip fra mandagens kamp mod Skive ved at klikke i boksen ovenfor til højre.

Træningskampen var den sidste test, inden århusianerne på mandag tager hul på årets SAS Liga-sæson, når de på hjemmebane tager imod AaB.