- Vi vil jagte miraklet

Glæde over ny chance til AGF

04:37

1 af 2

Sæsonens sidste kamp i morgen bliver lidt sjovere for AGF, som ellers var dømt ude af Superligaen efter ti nederlag i træk.

I dag kom det frem, at Viborg FF har benyttet en spiller, der burde have afsonet en karantæne. Hvis AGF bliver tilkendt en skrivebordssejr, kan aarhusianerne med en udesejr søndag over AaB kæmpe sig op over nedrykningsstregen.

Det glæder cheftræner Jesper Fredberg:

- Det er glædeligt med en livlinje mere, der kan redde os i Superligaen. Der er lidt mere på spil nu, og vi skal jagte miraklet, for det er et lille mirakel, der skal til, for det bliver svært, men vi vil gøre alt for at få det til at gå op i en højere enhed, siger Jesper Fredberg til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Jesper Fredberg mener, at den nye chance giver fornyet kampgejst til spillerne, men han ærgrer sig samtidig over, at fejlen først er opdaget nu.

- Det kommer til at give et ekstra pust til drengene, som har haft den indstilling, at de var dømt nede i 1.division. Det, at vi har noget at kæmpe for igen, kan helt sikkert mobilisere nogle kræfter. Havde vi dog vidst det tidligere, havde vi måske taget andre valg. Det er en graverende fejl, som ikke er blevet fanget.

Se interview med Jesper Fredberg i videoklippet øverst.