- Vi vil bestemt lytte

Claus Omann Jensen (V) om høringssvar

03:04

1 af 2

Claus Omann Jensen (V), der er borgmester i Randers, fortæller, at politikerne vil lytte til de mange høringssvar fra borgerne, der er kommet i forbindelse med den nye skolestruktur i Randers Kommune, som blandt andet omhandler skolelukninger.

Fristen for at komme med høringssvar udløber ved midnat, men borgmesteren har allerede læst nogle af de mere end 200 svar, der indtil videre er kommet.

- Vi vil bestemt lytte, og jeg synes, at det er nogle spændende høringssvar, der er kommet ind. Jeg har allerede læst nogle af dem, og jeg glæder mig til at sætte mig ordentligt ind i de andre, og jeg glæder mig til at få kvalificeret vores forslag om skolestrukturen yderligere. Det er det, som en høringsfase handler om. Herefter skal vi i gang med yderligere drøftelser, og så forhåbentlig den 12. januar kommer vi frem med det forslag, som vi gerne vil stemme om i byrådssalen, siger Claus Omann Jensen.

SE: Vil råbe politikerne op

Mandag var der demonstration foran byrådssalen, hvor utilfredse forældre, børn og lærer forsøgte at råbe byrådet op, ligesom der også blev afleveret mere end 3.000 underskrifter fra borgere, der kræver, at byrådet tager planen om skolelukningerne af bordet.

- Jeg synes, at det er en rigtig god proces, vi har gang i. Borgerne har virkelig taget aktivt del i høringsprocessen, og det skal vi glæde os over. Nu skal vi i gang med at arbejde med alle høringssvarerne, hvor vi skal læse de mere end 200 svar og spørgsmål, der er kommet ind, og det glæder jeg mig rigtig meget til, siger Claus Omann Jensen.

Du kan se hele interviewet med borgmesteren i videoen øverst på siden.