- Vi skal gøre det bedre

Kommune vil forbedre kommunikationen

01:58

1 af 2

Efter flere sager fra Norddjurs Kommune med borgere, der er utilfredse med kommunens sagsbehandling, erkender kommunen nu, at den skal være endnu bedre til at kommunikere.

Det fortæller kommunaldirektør Jesper Kaas Schmidt til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Kommunen vil nu indgå i en dialog med fagforbundet FOA for at finde en løsning på de problemer, som flere borgere giver udtryk for:

- Derudover har borgmesteren også bedt mig kigge på, hvordan vi kan lave en konkret handlingsplan for at sikre fremdrift og en bedre, siger Jesper Kaas Schmidt.

Kritikken er rejst efter, at to kvinder har stillet sig frem i TV 2 | ØSTJYLLAND og fortalt deres sygdomshistorier.

Se: Kritik af dårlig kommunikation

Så sent som i aftes fortalte Rosa Sanchez Nielsen fra Glesborg, hvordan hun i tre år har kæmpet for at få afklaret sin situation.

Efter flere omgange arbejdsprøvning, har hun fundet ud af, at hun kan varetage et fleksjob, men kommunen har endnu ikke taget stilling til, hvorvidt hun kan få bevilliget den type job.

Rose Sanchez Nielsens situation er langt fra enestående, fortæller socialrådgiver Frank Kold Sørensen fra FOA Randers. Han oplever problemet i Norddjurs som voldsomt i forhold til Randers, Favrskov og Syddjurs

- Der er klart flest af den her type sager fra Norddjurs Kommune, hvor sager ligger døde i længere perioder uden, der bliver gjort noget, siger han til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Mød Rosa Sanchez Nielsen og hør om hendes kamp med kommunen i tv-indslaget øverst på siden.