- Vi overholder alle regler

Randers Kommune afviser regelbrud

02:50

1 af 2

Randers Kommune har overholdt reglerne. Det mener Christian Boldsen (V), der er formand for beskæftigelsesudvalget i Randers Kommune. Han mener, at de unge har haft samtaler ude på skolerne, daghøjskolerne og AOF.

Og de samtaler erstatter den første visitationssamtale, de skulle have haft på et jobcenter for at klargøre om de er uddannelsesparate, og derfor har Randers Kommune ikke gjort noget forkert i forbindelse med sagsbehandlingen af de unge kontanthjælpsmodtagere.

Så kontant var udmeldingen fra Christian Boldsen (V), der er formand for beskæftigelsesudvalget i Randers Kommune, da han blev interviewet live i vores nyhedsudsendelse kl. 19.30.

Se: Kommunen har handlet forkert

TV 2 | ØSTJYLLAND har i dag fortalt, at mange unge ikke har været til indledende visitationssamtale, før de er blevet erklæret uddannelsesparate. Og det er et klokkeklart brud på retningslinjerne for Kontanthjælpsreformen fra 2013. Men den kritik afviser Randers Kommune.

- Vi mener - på baggrund af en overgangsregel - at de unge har haft deres første samtaler på uddannelsesstederne, og derfor har overholdt reglerne, siger Christian Boldsen (V), der er formand for beskæftigelsesudvalget i Randers Kommune, til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Se mere i live-interviewet øverst på siden.