- Vi må op på hesten igen

AGF-træner efter Viborg-lussing

GF løb søndag ind i det syvende nederlag i træk, da bundholdet fra Viborg vandt 3-0 over aarhusianerne. Dermed er AGF nu sidst i Superligaen, hvor det begynder at ligne endnu en nedrykning.

- Vi må op på hesten igen. Det duer ikke, at vi graver os ned og synes, verden er uretfærdig, siger AGF-træner Jesper Fredberg.

AGF spillede ellers en fornuftig første halvleg, hvor holdet havde det meste af spillet. Alligevel bragte Superligaens topscorer, Thomas Dalgaard, Viborg foran kort inden pausen.

- Jeg er egentlig tilfreds med vores første halvleg. Vi havde styr på Viborg og fik lukket dem fuldstændigt ned. Desværre skulle de kun bruge en enkelt chance for at score, siger Fredberg.

Igennem hele kampen havde AGF gode muligheder for at score, men måtte alligevel gå fra banen uden at have scoret et eneste mål.

- Vi må erkende, at vi slet ikke er skarpe nok for tiden. Vi havde store chancer og burde have lavet et par mål, men bolden ville bare ikke ind.

- Jeg synes, vi sad fuldstændigt på kampen, men det ramte os hårdt, at vi kom bagud med to, siger AGF's midtbanespiller Casper Sloth.

AGF har kun et enkelt point op til den rigtige side af nedrykningsstregen med fire runder tilbage af sæsonen. Casper Sloth er påvirket af den dårlige form, holdet er i, men håber, at det snart vender.

- Det er ikke sjovt lige nu. Vi må prøve at hive os selv op og hente de sejre, vi skal bruge for at overleve. Det spidser til for os, og vi har ikke flere chancer at give af. Vi har brug for point, pointerer Sloth.