- Vi indkasserer for mange mål

Morten Wieghorst skuffet efter nederlag

Foto: Ole Nielsen / agf.dk

Lørdag tabte AGF 1-4 til FC Midtjylland i en træningskamp, og det skuffer AGF-træner Morten Wieghorst, der for anden kamp i træk kunne se sit hold indkassere fire mål.

- Der er fremskridt - og det skal vi også tage med - men jeg har sagt til drengene, at det bliver sløret, fordi vi og omgivelserne ser på resultatet. Sådan er fodbold. Vi taber 4-1. Det skubber de andre ting i baggrunden, og det skal det også, for det er bundlinjen, der tæller. Der er ting, vi gør godt, men hvis vi ikke får den anden del med, kan det være ligegyldigt. Så kommer vi til at tabe mange kampe, og det vil vi ikke. Vi har tabt rigeligt med kampe, siger Morten Wieghorst til klubbens hjemmeside.

AGF har nu lukket otte mål ind i de seneste to testkampe, og det skuffer Morten Wieghorst. Senest blev det til et 2-4-nederlag til Randers FC.

- Vi skal tage meget alvorligt, at vi indkasserer for mange mål. Det er sådan set ligegyldigt, at det er en træningskamp. At vi indkasserer fire mål igen, skal vi tage seriøst. Jeg kan sagtens stå her og sige, at der var mange rigtig gode takter, for det var der i hvert fald i 65 minutter, og det var længere perioder, end vi oplevede i Randers, men helhedsbilledet bliver jo beskæmmet af, at vi lukker fire mål ind i løbet af anden halvleg. Det skal vi selvfølgelig have snakket om, hvordan vi gør bedre. Selvfølgelig laver jeg lidt udskiftninger, der kan give lidt uro, men det må ikke være undskyldningen, der forklarer det hele, siger den tidligere U21-landstræner.

Morten Wieghorst sender atter sine tropper i aktion på lørdag, hvor Hobro kommer en tur til Aarhus. Den kamp spilles på Fredensvang klokken 15.00.