Vi er vilde med Kim

Stor interesse for ny teaterkoncert

- Strisserne kom, før vi ventede dem. Midt om natten. Så mig og min baby vi var på den igen. Midt om natten.

Det er de fleste danskere, der enten kan nynne eller synge med på Kim Larsens kendte tekster. Tekster, som nu får nyt liv i teaterkoncerten "Dagen før" på Aarhus Teater.

Allerede inden forestillingen går i gang, har der været stor interesse for teaterkoncerten. Det har nu fået teatret til at indsætte seks ekstraforestillinger.

- Kim Larsen er det tætteste vi i Danmark kommer på en nationalskjald. Vi har alle et forhold til hans sange, hvem kan fx ikke synge med på en strofe af fra "Kvinde min", "Rita" eller "Tarzan Mama Mia"? Det kan vi alle - unge som gamle, både dem der ser Kim Larsen som nutidens svar på Grundtvig og dem som ser ham som Danmarks størtste pop- og folkesanger gennem tiderne. Kim Larsen er nok den nulevende sanger i Danmark, der har den bredeste appel, og det tror jeg er grunden til at Dagen før har solgt så mange billetter i forsalg, siger teaterdirektør Mick Gordon i en pressemeddelelse.

Forestillingen "Dagen før" er produceret i samarbejde med Aarhus Teater, Aveny-T og Det Kgl. Teater.

Indtil videre er der solgt 17.500 billetter til "Dagen før"-forestillingerne på Aarhus Teater og 22.000 billetter til Det Kgl. Teater.