Vi er tilfredse med politiet

Borgerne giver politiet et klap på skulderen

Østjyderne er godt tilfredse med Østjyllands Politi, viser ny undersøgelse.

I politiets omdømmeanalyse for 2012, som lige er blevet offentliggjort, giver østjyderne det lokale politi otte ud af ti på en karakterskala over tilfredshed. 

- Det er et skulderklap, som jeg naturligvis er rigtig glad for. Vi er borgernes politi, og derfor er det meget vigtigt for os at have befolkningens tillid og at være troværdige i det, vi foretager os i forhold til borgerne og vore samarbejdspartnere, siger politidirektør Jørgen Ilum i en pressemeddelelse.

Østjyderne har i deres besvarelser blandt andet lagt vægt på, at politiet er pålidelige og fremstår som en professionel organisation.

Plads til forbedringer

Når de rosende er lydt, så er der også plads til forbedringer. Borgerne efterlyser større synlighed og bedre kommunikation.

Og det tager politidirektøren til sig.

- Det er områder, vi selv har meget fokus på. Derfor har vi gang i flere initiativer, der skal være med til at sikre større synlighed. Og hvad angår kommunikationen, så har vi også netop styrket os på den front. Vi kan blive endnu bedre til at fortælle om vores resultater og succeshi-storier og til, i det hele taget, at være mere udadvendte, som vi kan se i analysen, at borgerne efterspørger, siger Jørgen Ilum.