- Vi er svære at spille imod

Jeppe Tverskov roser organisationen hos RFC

Foto: Fotogruppen Objektiv

Randers FC holder vinterferie på tredjepladsen i Superligaen efter et flot efterår.

Ifølge Jeppe Tverskov, der skiftede til kronjyderne fra Lyngby i sommer, er holdets gode organisation en af hovedårsagerne til topplaceringen.

- Det er vist tydeligt for enhver, at det er gået godt for os i efteråret. Modstanderne har måttet erkende, at vi er svære at spille imod. I starten af efteråret sad jeg på bænken og kunne herfra med det samme se, hvor god organisationen var på holdet, og hvor meget hver enkelt arbejdede for hinanden, siger 21-årige Jeppe Tverskov til klubbens hjemmeside.

Defensivspilleren står noteret for otte kampe for Randers FCs førstehold og to scoringer, som begge er sat ind i pokalturneringen.

- Da jeg i sommer kom til Randers FC, kunne jeg med det samme se, at klubben er god til at skole spillerne. Jeg var ikke vant til, at der kunne trænes specielt for forsvarsspillerne, men det er sket i Randers FC, og det har helt sikkert været med til at udvikle mig.

Randers-truppen begynder træningen frem mod forårssæsonen den 6. januar, og holdet spiller sin første kamp i Superligaen fredag den 20. februar kl. 18.30 på udebane mod FC Nordsjælland.