- Vi er modnet i vores spil

Kim Aabech ser fremgang i AGFs spil

Foto: Ole Nielsen

AGF er i disse dage på træningslejr i Spanien for at forberede sig til foråret i NordicBet Ligaen, hvor aarhusianerne jagter en af de to øverste pladser, der udløser en billet til Superligaen.

Kim Aabech skiftede til AGF for et halvt år siden, og offensivspilleren har markeret sig som en profil på holdet fra dag et. I 17 kampe for AGF er det blevet til 12 scoringer fra den tidligere FC Nordsjælland-spiller.

Han mener, at holdet har rykket sig meget det seneste halve år.

- Vi er modnet meget i vores spil. Vi er mere bevidste om, hvad vi skal gøre i de forskellige situationer. I de første par kampe, jeg var med i, var der lidt udsving, men jeg synes også, man i den sidste måned i efteråret kunne se, at vi fandt vores spil og leverede varen på trods af svære betingelser, siger Kim Aabech til klubbens hjemmeside.

AGF har foreløbigt spillet to testkamp under træningslejren. Aarhusianere tabte 5-2 til norske Viking, og sejrede mod et hold bestående af kontraktfrie spanske spillere.

- Vi er kommet tættere på hinanden, og det smitter også positivt af på træningsintensiteten. I starten var der nogle sprogbarrierer, som var en udfordring, men det er også blevet bedre og bedre, og det har været med til at rykke truppen endnu tættere sammen. Så alt i alt er jeg ret sikker på, at vi kommer til at stå endnu skarpere til foråret, end vi gjorde i efteråret, siger Kim Aabech.

AGF spiller sin tredje og sidste kamp under opholdet i Spanien onsdag aften klokken 18, hvor norske Vålerenga er modstanderen.

Mens Superligaen begynder i den kommende weekend, så må aarhusianerne væbne sig med tålmodighed, da NordicBet Ligaen først begynder om en lille måned.

Her møder AGF på udebane AB den 15. marts.

Husk, at Fodbold med Horup, TV 2 | ØSTJYLLANDs debatprogram om fodbold, vender tilbage på tirsdag klokken 19.55.