- Vi dominerede kampen

Randers FCs Kasper Fisker efter uafgjort

01:22

1 af 2

Det ærgrer Kasper Fisker, at Randers FC ikke formåede at udnytte sit overtag i topkampen i Superligaen mod FC Nordsjælland søndag, som sluttede 0-0.

- Vi dominerede fuldstændig kampen, og vi burde jo vinde den. Sidste gang de var på besøg her, der var jeg også med, og der tabte vi 1-0, og der syntes jeg også, at vi dominerede, men ikke så markant som i dag, siger Kasper Fisker og fortsætter:

- Vi er utrolig ærgerlige over, at vi ikke fik tre point. Vi dominerede fuldstændig kampen fra start til slut. Overalt på banen var vi de bedste i dag (søndag, red.). Så det var selvfølgelig ærgerligt, at vi ikke fik tre point, men det var utrolig positivt, den måde vi spiller på.

Randers FC kunne med en sejr have holdt lidt snor i førerholdet fra FC Midtjylland, som fredag slog Hobro med 5-1. Med søndagens 0-0 mod FC Nordsjælland er Randers FC nu placeret på tredjepladsen med seks point op til midtjyderne.

Se: Spillede uafgjort i topkamp

Også Randers FCs Alexander Fischer mener, at Randers FC havde helt styr på kampen.

- Jeg synes, at vi sad på dem fysisk, og vi fandt de mellemrum i banen, som vi havde snakket om, at der var. Vi manglede kun at score for at det blev en rigtig, rigtig god kamp for os, siger Alexander Fischer.

Randers FC skal i næste runde af Superligaen en tur til København, hvor kronjyderne skal møde FC København. Den kamp spilles søndag den 19. oktober klokken 19.00.

Du kan se mere fra søndagens kamp i tv-indslaget øverst i artiklen.