Veteran takker af i barndomsklub

Chris Sørensen spiller sin sidste kamp

Foto: Randers FC

Når fodboldklubben Randers FC på søndag spiller sæsonens sidste kamp i Superligaen hjemme mod FC Vestsjælland, er det samtidig den sidste kamp i klubben for Chris Sørensen.

Den tidligere A-landsholdsspiller, som for to et halvt år siden vendte tilbage til sin barndomsklub, får ikke sin kontrakt forlænget.

Han ser dog tilbage på sit seneste ophold i Randers med tilfredshed.

- At komme hjem til Randers passede perfekt med både alder og familieforhold.

- Jeg har været med til at vinde bronzemedaljer, så jeg føler også, at jeg har bragt noget til klubben. Jeg er både stolt og glad over at kunne se tilbage på min karriere, siger Chris Sørensen til Randers FC's hjemmeside.

36-årige Chris Sørensen forlod i sin tid Randers for at tage til Vejle, men det var hos OB, at han for alvor fik sit gennembrud.

Den alsidige spiller fik fem A-landskampe fra 2007-09, og han får store roser med på vejen fra sin klub.

- Chris har været fantastisk at arbejde med. Han er en eksemplarisk professionel, en "standardsætter" på træningsbanen og i omklædningsrummet. En spiller som andre spillere, unge som gamle, har haft godt af at læne sig op ad, og spejle sig selv i.

- Efter meget grundige overvejelser er vi dog kommet frem til, at vores tid sammen - i denne omgang i hvert fald - stopper med udløbet af hans kontrakt her pr. 30. juni, siger Randers FCs sportschef Peter Christiansen.

Randers FC siger også farvel til reservemålmanden Mikkel Andersen.

Den tidligere U21-landsholdsmålmand vender tilbage til sin engelske klub, Reading, efter sæsonen, når hans lejeaftale udløber.