Veninde til knivdræbt i chok

- Sønnerne hentede mig i nat

Den 53-årige kvinde blev fundet dræbt i denne bolig i Solbjerg.

En veninde til den 53-årige kvinde, der i nat blev dræbt i en lejlighed i Solbjerg ved Aarhus, fortæller, at kvindens to sønner, der er anholdt i sagen, kom og hentede hende.

- De kom over til mig i nat, og så gik jeg med derover. Jeg prøvede at vække hende, ruskede i hende, men der var hun allerede død. Hun var den sødeste, dejligste og roligste kvinde. Det er ufatteligt, hvad der er sket. Jeg er helt i chok, siger hun til BTs reporter på stedet og begynder at græde.

- En af mine venner snakkede med 112, men da de kom, var der ikke noget at gøre. Hun var død, siger veninden, som ikke ønsker at stå frem ved navn.

Den dræbtes to sønner på 19 og 22 år er anholdt i sagen, men vagtchef Jesper Drejer fra Østjyllands Politi fortæller, at det formentlig kun er den ene, der bliver fremstillet i grundlovsforhør.

Boede alene i lejet hus

Ifølge BTs oplysninger boede kvinden alene til leje i et hus, hvor der bor en familie, som ikke er hjemme. Hun har tre børn mere ud over de to, der er anholdt.

En nabo, som heller ikke vil stå frem ved navn, fortæller, at han vågnede omkring kl. 2 i nat ved de blå blink.

- Jeg går ned for at se, hvad der er sket. Det vrimler med politi og redningsfolk, men de vil ikke sige, hvad der er sket. Jeg ser da en mand, der bliver ført væk i håndjern og ind i en bil. Men jeg kan ikke se, hvem det er. Det var som om, de var i venteposition. Men så kom teknikerne i deres hvide dragter, og så gik de i gang igen, siger han til BTs udsendte.

Naboen kendte hende ikke og fortæller, at hun holdt sig lidt for sig selv.

- Men jeg ved godt, hvem den ene af hendes sønner er.