Vejrudsigten: Fredag starter med gråvejr i Østjylland

Fredag starter, hvor torsdag slap, med gråvejr i Østjylland

01:11

Torsdag i Østjylland kunne vist vejrmæssigt bedst beskrives som en rigtig gråvejrsdag. Og den slags vejr kan østjyderne godt regne med at få mere af fredag, i hvert fald først på dagen.

- Det bliver tørvejr, men skyet og gråt, siger TV 2 Vejrets Cecilie Hother. 

Læs også Odder sætter droner ind i kampen mod larmende fugle

I løbet af formiddagen vil der dog blive bedre chance for at solen også kan finde vej igennem skyerne, der ligger over Østjylland fredag.

Og så er der stadigvæk en god, frisk vind fra østlig retning, og det er den her friske vind, som bider lidt i kinderne, når man bevæger sig udenfor.

Cecilie Hother, TV 2 Vejret.

Temperaturerne når kun op på en to til tre grader, så det er med at få det varme tøj på, hvis man skal udenfor i løbet af dagen.

- Og så er der stadigvæk en god, frisk vind fra østlig retning, og det er den her friske vind, som bider lidt i kinderne, når man bevæger sig udenfor, siger Cecilie Hother.

Skyet og grå weekend

Kigger vi frem mod weekendvejret, så er det også gråvejr, der er på menuen. Både lørdag og søndag ser det ud til, at skyerne kommer til at ligge tæt over Østjylland. 

Læs også Landbrug og Fødevarer klager over sprøjteforbud i Beder

Temperatuerne kommer i dagstimerne til at ligge på en enkelt grad, mens de i løbet af natten kan snige sig ned på mellem -1 og -2 grader.