Vandt bronze ved VM i skills

Vognmaler tog medalje ved WorldSkills

Vognmaler Mathias Bliksted Vigsøe Frimor ses bagerst med rød butterfly. Foto: WorldSkills

Vognmaler Mathias Bliksted Vigsøe Frimor, der vandt bronze ved WorldSkills. Foto: WorldSkills

Personvognsmekaniker Mads Mortensen fra Aarhus Tech, der sikrede sig en medallion of excellence. Foto: WorldSkills

Karrosseritekniker Jonas Friis Andersen i aktion under WorldSkills i Leipzig.

Karosseritekniker Jonas Friis Andersen fik medallion of excellence for sin indsats ved WordSkills.

1 af 5

Vognmaleren Mathias Bliksted Vigsøe Frimor, der er uddannet fra Silkeborg Tekniske Skole, vandt søndag aften bronze ved WorldSkills i Leipzig, der er verdensmesterskaberne i håndværk.

Efter fire hårde konkurrencedage kunne Mathias Bliksted Vigsøe Frimor glæde sig over at have sikret sig en bronzemedalje.

- Jeg havde slet ikke regnet med at få medalje. Faktisk troede jeg, at jeg lå helt uden for medaljerækken. Så det er virkelig helt vildt fedt at få bronze, lød det efter afslutningsceremonien fra en meget glad Mathias Bliksted Vigsøe Frimor. Det skriver skillsdenmark.dk.

Personvognsmaleren Mads Mortensen fra Aarhus Tech deltog også ved WolrdSkills. Han blev nummer 11 af 32 deltagere og modtog en medallion of excellence, der er en æresmedalje til de deltagere, der får over 500 point i konkurrencen.

Karrosseriteknikeren Jonas Friis Andersen fra Silkeborg Tekniske Skole vandt ligeledes en medallion of excellence for sin præstation ved World Skills.

Over 1.000 deltagere fra 53 forskellige lande og regioner var med til WorldSkills. De dystede inden for 45 forskellige fag. Danmark havde 17 deltagere med til mesterskabet.