Vandski-hopper tog revanche

Blev nummer 3 ved stævne i USA

Den danske vandskihopper fra Skanderborg Vandski Klub, 25-årige Maj Lund Jepsen, blev nummer tre i weekenden ved pro-eventen Malibu Open i Milwaukee, Wisconsin, hvor verdens bedste vandskihoppere atter skulle mødes efter at have dystet ved VM i Rusland for blot et par uger siden. 

Maj Lund Jepsen hoppede et vinderhop på 51 meter, og var blot én fod fra at slå verdens nummer to Jacinta Carroll fra Australien. Førstepladsen kunne der ikke være nogen tvivl om. Ligesom ved VM gik den til Natalia Berdnikava fra Hviderusland med et hop på hele 54,4 meter. 

Det var vigtigt for Maj Lund Jepsen at få revanche efter et lidt skuffende resultat ved VM, hvor hun sluttede på en 8. plads. Om to uger er Maj nemlig atter på vandet for Danmark, når hun hopper ved EM i Norge. 

Som tidligere europamester med et hop på 52,1 meter i 2009 går den 25-årige vandskihopper målrettet efter en podieplacering. Berdnikava ser ud til at være virkelig svær at slå for tiden, da hun hopper rigtig langt i hver eneste konkurrence, men efter den gode oplevelse på vandet i downtown Milwaukee, er Maj Lund Jepsens motivation og optimisme helt i top. 

- Det var en mega fed oplevelse for mig i Milwaukee. Jeg føler selvfølgelig altid,at  jeg kan gøre det bedre - og det ved jeg også, at jeg kan - men det var især fedt at hoppe så langt og sikkert allerede i første hop, siger Maj Lund Jepsen i en pressemeddelelse.

- Det betød også rigtig meget, at jeg gjorde det så godt allerede i den indledende runde. Jeg kørte DM sidste weekend, og med den efterfølgende lange flyvetur, ingen træning på anlægget, hvor der var ekstremt uroligt vand og et meget kort indløb til rampen, er det altså cool nok at hoppe 48,4 meter i første hop, siger en virkelig glad Maj Lund Jepsen

Europamesterskaberne afholdes i Skarnes, Norge, hvor Maj Lund Jepsen sammen med 22-årige Stinne Søndergaard fra Aalborg vandski Klub og den blot 20-årige Sebastian Haugaard Trads fra Skanderborg Vandski Klub skal repræsentere de danske farver d. 18.-21. august.