Vært: Situationen tog fusen på mig

Efter at være blevet afbrudt af Yahya Hassan for åben skærm var studieværts største bekymring, hvordan han skulle fortsætte udsendelsen

02:27

1 af 2

Det var en noget kaotisk opgave TV 2 | ØSTJYLLANDS vært, Søren Ø. Jensen, kom på, da Yahya Hassan for åben skærm afbrød ham efter et interview i onsdagens sene nyhedsudsendelse.

Og selvom valgkampen kan få de store følelser frem, når det handler om politik, blev Yahya Hassan i aftes så utilfreds med, at hans taletid var udløbet, at han nægtede at forlade TV 2 | ØSTJYLLANDs studie.

- Situationen tager jo komplet fusen på mig, og der tror jeg i sådan en situation, at du reagerer efter noget, der sidder på rygmarven, siger Søren Ø. Jensen.

Læs også: TV2OJ-direktør: Dejligt med følelser

Den erfarne tv-værts største bekymring var, hvordan han skulle afrunde episoden og komme videre til det næste tv-indslag. Selv mener han, at det var en menneskelig reaktion fra Yahya Hassan, selvom det var noget upraktisk for tidsplanen.

- I mange situationer efterlyser vi journalister politikere, der tør være lidt mere ærlige, åbne og menneskelige, og at de tør at vise følelser og reagere, når man går til dem, siger Søren Ø. Jensen.

Læs også: Yahya: Det var for sjov

Det er sjældent, man ser politikere opføre sig sådan i direkte tv-interviews. Søren Ø. Jensen afviser da også, at det er sådan politikere bør opføre sig, men:

- Lidt mere følelser generelt i valgkampen, det tror jeg ikke ville gøre noget, siger han.

Se episoden hvor Yahya Hassan nægter at forlade tv-studiet