Værket i ekstase: Vores største booking nogensinde

Værket i Randers præsenterer koncert med PJ Harvey i forbindelse med Randers Ugen

PJ Harvey er på vej til Randers. Foto: Thomas Lekfeldt - Scanpix

Den anmelderroste musiker PJ Harvey gæster i sensommeren Værket i Randers.

I sommer spillede hun anmelderroste koncerter på Roskilde Festival og i København, og nu er hun altså klar til at indtage Randers den 14. august i forbindelse med Randers Ugen. Til stor glæde for Værket i Randers. 

Læs også Ny teaterkoncert hylder musikken fra Aarhus

- Jeg synes, det er den største booking vi nogensinde har lavet til den her sal. Det er altid en subjektiv vurdering, om PJ Harvey er større end Van Morrison eller Tom Jones, men hun er på toppen lige nu. Der var næppe mere anmelderroste koncerter end hendes i sommer. Det er en kunstner på toppen af sin karriere, siger Værkets musik- og teaterchef Mikael Qvist Rørsted til TV 2 | ØSTJYLLAND. 

Koncerten er blevet til i samarbejde mellem Værket, LiveNation og Randers Ugen.

- To ting har gjort den her booking mulig. Vi laver koncerten med vores nære samarbejdspartner LiveNation, og det samarbejde gr, at der engang imellem falder et guldæg ned i favnen på os. Og så er det en bevidst strategi fra den nye bestyrelse hos Randers Ugen, at der ønskes et stærkt kunstnerisk navn i toppen, der kan trække opmærksomhed fra hele landet, siger Mikael Qvist Rørsted.

Læs også Kulturhovedstad: Randers får festival og udstilling

Værket i Randers har tidligere præsenteret kæmpenavne som Nick Cave, Kraftwerk, Van Morrison, Tom Jones og Brian Wilson.

Værkets store sal har plads til 1.000 gæster. Billetsalget starter mandag den 27. februar klokken 11.00 via Vaerket.dk eller på telefon 89 13 51 10.

Billetterne koster 795 kroner for de dyreste og 495 kroner for de billigste.