Vær med til at finde Lars

Lige nu leder hele byen efter ham

Folk møder lige nu op i Sportigan i Odder for at deltage i eftersøgningen af Lars Kristian Kastrup-Jensen.

Der bliver nu sat ind med alle kræfter for at finde den 49-årige Lars Kristian Kastrup-Jensen, som forsvandt fra sit hjem i Odder mandag aften.

Alle, som vil hjælpe med at lede, opfordres lige nu til at møde op i sportsforretningen Sportigan på Rosensgade i Odder, hvor butikken forsøger at strukturere eftersøgningsarbejdet.

- Det er jo frygteligt, når man ser på, hvad han efterlader - både kone og børn - så vi skal gøre alt, hvad vi kan for at hjælpe. Nu er jeg så heldig at have muligheden for at strukturere det hele og bruge min butik som samlingssted, så håber jeg, at vi i fællesskab kan finde ham, siger Danni Frederiksen, som er ejer af Sportigan i Odder, til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Vil finkæmme et stort område

Fra klokken 16 her til eftermiddag og aftenen igennem kan folk komme forbi butikken og få udleveret et kort og en rute. På den måde håber Danni Frederiksen, at de sammen kan finkæmme et stort område.

- Vi håber, at kunne eftersøge området i en radius af 20 kilometer for at finde Lars. Lige meget hvad, så fortsætter vi så længe, der er folk til at lede og så længe, det er nødvendigt, siger Danni Frederiksen, som er ejer af Sportigan i Odder, til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Allerede nu er der mødt en del folk op i butikken for at hjælpe med at lede, og Danni Frederiksen håber, at endnu flere vil støde til, når folk får fri fra arbejde.