Væltet svinebil skabte kaos

En række grise måtte aflives, efter at en svinetransport i morges væltede på motorvej E45 syd for Skanderborg. Se video her.

Myndighederne var tirsdag morgen i færd med at aflive en stor gruppe grise efter et trafikuheld på motorvej E45 syd for Ejer Bavnehøj. Skanderborg Politi oplyser, at en svinetransport med 202 grise kørte galt, da lastbilens højre fordæk eksploderede i en svag højrekurve.

Lastbilchaufføren måtte kæmpe for at undgå at ramme ned i en anden vej og endte i stedet med at vælte ned af en skræmt. En dyrlæge blev sendt til stedet og besluttede, at en stor del af grisene skulle aflives, men det arbejde blev gjort meget besværligt af, at lastbilen med de mange grise endte i et tæt krat.

Tirsdag morgen var en kran på vej til stedet for at få løftet lastvognen væk fra grisene. Den væltede svinetransport gav fra morgenstunden store problemer og kilometerlange køer for bilisterne i motorvejens sydgående spor. Lastbilchaufføren slap med et skadet knæ.

TV 2 | ØSTJYLLAND har mere om uheldet i tirsdagens udsendelser.

<STRONG>EKSTRA:</STRONG>Se videobilleder fra uheldet ved at klikke på tv-ikonet øverst til højre på denne side <EM>(Varighed: 1.07 min.)</EM>