V vil skabe et intimt stadion

Vil blandt andet fjerne de otte løbebaner

Foto: AGF

Venstre går nu til kamp for nye og bedre rammer til byens hold. Ifølge politisk ordfører Gert Bjerregaard, er venstre klar til at fjerne de otte løbebaner rundt om stadion og erstatte dem med flere tilskuerpladser.

- Aarhus har brug for et mere intimt stadion. Når jeg bruger ordet intimt, så handler det ikke så meget om hvorvidt der er plads til 19.000 eller 25.000 tilskuere, men simpelthen om hvor vidt rammen og følelsen af, at være på et rigtigt fodboldstadion er til stede eller ej. Vi skal finde en løsning der, for første gang i mands minde, giver Aarhus det FODBOLDstadion byen fortjener, skriver Gert Bjerregaard (V) i en pressemeddelelse til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Venstre foreslår endvidere, at atletik flyttes permanent til Viby Stadion. Og så skal Aarhus Kommune være med til at finansiere ombygningen.

- Det er en investering, der tjener sig selv ind i form af flere tilskuere, flere sponsorer mv. Hvilket igen skaber bedre økonomiske vilkår for at hente og holde på spillere og det giver flere sejre etc. etc, skriver Gert Bjerregaard og fortsætter:

- AGF har ikke udsolgt til sine kampe, det er et rigtig godt argument for at bygge om. For en af årsagerne til at der ikke sælges 15.000 sæsonkort i Århus er, at rammerne simpelthen ikke er intime nok. Hvis Århus Stadion var et stadion med fuldt overdækkede tribuner, der lå tæt på banen, så ville jeg vove den påstand, at der automatisk ville komme mellem 2.000-3.000 ekstra tilskuere per kamp.