V-borgmestre trætte af tøjsnak

Det mener de om Lars Løkke-sagen

Venstres formand Lars Løkke Rasmussen har den seneste uge trukket adskillige overskrifter i de danske medier.

Det sker efter, at Ekstra Bladet har afsløret, at Venstre har betalt for Lars Løkke Rasmussens tøjkøb og en rejse med familien til Mallorca.

Alene indkøbet af nyt tøj som for eksempel underbukser, slips og skjorter beløber sig til 152.000 kroner. En regning, som partiet har betalt.

Spørgsmålet er nu bare, om Venstre-formanden selv har indberettet tøjkøbet til SKAT. Det forventer flere Venstre-politikere at få svar på,når der i morgen bliver afholdt møde i partiets forretningsudvalg.

TV 2 | ØSTJYLLAND har i dag talt med to af de i alt fire østjyske Venstre-borgmestre, som ligesom mange af danskere har fulgt sagen fra sidelinjen.

Borgmester Claus Wistoft (V) fra Syddjurs Kommune ser frem til, at alle kortene bliver lagt på bordet:

- Vi er enormt trætte af det. Det forstyrrer den aktuelle valgkamp. Nu afventer jeg - ligesom så mange andre - forretningsudvalgsmødet i morgen, så vi kan finde ud af, om forholdene er i orden. Hvis de er, er alting godt, men hvis de ikke er, er det et problem for Venstres organisation og ikke mindst Venstres formand (Lars Løkke, red.), siger Claus Wistoft.

Også borgmester i Odder Kommune, Uffe Jensen (V), er træt af snakken om tøjkøb og familierejser:

- Jeg ærgrer mig over, at det ikke er politik, vi snakker om i stedet for, og i det hele taget, at den her sag er kommet op, siger Uffe Jensen.