V-amtsformand: Fyring er i orden

Folketingsmedlem Leif Mikkelsen er gået over stregen ved at bekylde partifælle for løgn, mener Venstres amtsformand.

Venstres amtsformand i Århus Amt, Søren Hilligsøe, bakker op om folketingsgruppens beslutning om at fyre Leif Mikkelsen som kommunalordfører. Leif Mikkelsen er valgt for Venstre i Silkeborg.

- Hvis de referater, jeg har læst i Jyllands-Posten holder vand, så kan man ikke fortænke gruppen i at træffe den beslutning, siger Søren Hilligsøe.

Ifølge Jyllands-Posten har Leif Mikkelsen på et møde onsdag kaldt partiets chef-strateg Claus Hjort Frederiksen for 'en stor løgner'.

Søren Hilligsøe mener, at Leif Mikkelsen er 'gået over stregen'.

- En gang imellem skruer folk sig lidt op og glemmer sagen frem for deres egen person. Det gælder helt generelt. Det er ikke specielt møntet på Leif. Det ville aldrig ske i en almindelig virksomhed. Der kræves en vis grad af loyalitet. Det kniber en gang imellem for politikere - og det gælder hele vejen rundt, siger Søren Hilligsøe.

Han mener dog, at konflikten i Venstre-gruppen er kørt op i en spids på grund af en noget kontant ledelsesstil fra Claus Hjort Frederiksens side.

- Der opstår ikke sådan nogle konflikter, uden at der er fejl på begge sider, siger Søren Hilligsøe.

Læs også:<A href="http://www.tv2oj.dk/nyhe_nyhed_s.asp?newsID=16108" target=_top>L. Mikkelsen fyret som V-ordfører (24/11-2006)</A>