Uvished om Kim Aabechs fremtid: Har snakket med andre klubber

00:44

For AC Horsens er der i disse dage stor uvished om klubbens fremtid. Onsdag skal man ud i den første af to vigtige playoff-kampe mod Vendsyssel, der skal afgøre hvilken af de to hold, der får lov at kalde sig Superliga-hold til næste sæson.

Men også for en af AC Horsens’ nye tilføjelser er fremtiden uvis. Kim Aabech kom før denne sæson til klubben fra AGF, men om angriberen også spiller i gult næste sæson, det er endnu ikke afgjort.

- Det ved jeg slet ikke endnu. Det kommer jo også an på, hvad der kommer til at ske med Horsens, om de bliver oppe, eller om de rykker ned, eller hvad jeg selv vil. Så det har jeg ikke rigtig taget stilling til, siger Kim Aabech. 

Kim Aabech har ikke fået den spilletid, han håbede, da han skiftede til oprykkerne, og netop spilletiden har stor betydning for Aabech fremadrettet.

- Det står jo med, at jeg selvfølgelig gerne vil spille noget fodbold, og det har jeg ikke gjort på det sidste, og så er det vel det, siger Kim Aabech. 

Læs også Bo H. tog en skraber: Kom for sent til Fodbold med Horup

Kim Aabech ville tirsdag ikke sige noget konkret om fremtiden. Men da vores reporter spurgte ind til, om der var kontakt med andre klubber end Horsens afviste den 33-årige spiller ikke.

Snakker du med andre klubber?

- Ja det har jeg gjort, siger Kim Aabech.

Se hele interviewet med Kim Aabech herunder: 

02:32 Luk video