Uvis fremtid for Tunesien-rejser

Sun Tours ved ikke, hvornår selskabet igen vil lave rejser til Tunesien

Foto: Colourbox

Det aarhusianske rejsebureau Sun Tours har valgt at aflyse alle sine rejser til Tunesien efter fredagens terrorangreb mod et badehotel i feriebyen Sousse. Og det er uvist, hvornår rejsebureauet igen vil fragte østjyderne til landet.

- Vi har aflyst alle rejser til Tunesien i år. Vi håber at kunne starte op igen på et tidspunkt, men det bliver i hvert fald ikke i det her rejseår, siger Lars Glavind, der er direktør i Sun Tours.

Han fortæller, at de rejsende, som det aarhusianske rejsebureau har i Tunesien, kommer til Danmark på torsdag. (OBS, Sun Tours har, efter denne artikel er skrevet, fået arrangeret, at turisterne flyves hjem søndag. Læs mere om det her.)

Se: Sun Tours: Situationen er rolig

- Vi har besluttet at aflyse de kommende rejser fordi, at vores gæster ikke skal være bange for at tage på ferie. Det er meget vigtigt for os, siger Lars Glavind.

Han fortæller, at dem, der har købt en rejse til Tubesien, kan få pengene refunderet eller få en rejse til en anden destination.

Se: Sun Tours aflyser Tunesien-rejser

Terrorangrebet fredag var rettet mod Riu Imperial Marhaba Hotel, som ligger nær stranden i den nordlige del af feriebyen Sousse.

38 mennesker blev dræbt af en eller flere gerningsmænd, der skød dem på stranden og i en hotellobby.