Usikker fremtid for eks-profil

Kasper Risgård pakker sammen

Flere danske Superliga-profiler er uden kontrakt og går en usikker fremtid imøde - med mindre de altså har udnyttet a-kasse-samarbejdet mellem Spillerforeningen og Dansk Metal.

Den tidligere Silkeborg-spiller Kasper Risgård er en af dem. Han og kæresten pakker lige nu deres lejlighed i Silkeborg ned i flyttekasser, så de er helt klar til at flytte, hvis et klubskifte falder på plads. Og med en lille dreng på to år og en gravid kæreste derhjemme, vil den 30-årige midtbane meget gerne have en hurtig afklaring.

- Min fremtid er uvis. Jeg havde selvfølgelig håbet på, at der var noget klar til mig nu. Jeg vil gerne ud og spille noget fodbold, siger Kasper Risgård, der i 2011 kom hjem til Danmark og Silkeborg efter et ophold i udlandet i Arminia Bielefeld og græske Panionios.

Du tjener ikke noget lige nu. Hvad kan der i værste fald ske ved at gå uden løn i længere tid?

- Selvfølgelig er det noget, vi tænker på. Min kæreste skal føde til oktober, så vi vil gerne have noget på plads. Men vi går heller ikke i panik, det skal være det rigtige for os. Så vi har talt om, at vi kan tage fra opsparingen. Vi må se om det går.

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig