Unoder, duftevand og FIFA

AGF-spillerne udleverer holdkammerater

01:41

1 af 2

AGF-spillerne er landet på dansk jord igen efter deltagelse i Atlantic Cup i Algarve, og nu venter en række træningspas og træningskampe mod Brabrand og Hobro, inden forårsturneringen skydes i gang med kampen mod OB den 26. februar.

De mange dage i Algarve blev tilbragt på græs med træningspas og kampe mod Jablonec, Örebro og Lokomotiv Moskva, men der blev også brugt tid på værelserne.

Rutinerede Kim Aabech boede på værelse sammen med Oskar Buur, der samlede sine unge venner til lidt FIFA, og kemien mellem Aabech og Buur var god - ifølge Aabech.

- Jeg har faktisk kun positive ting at sige om oscar, men det er også mest fordi, han gør alt, hvad jeg siger, så det er fint, siger Kim Aabech til TV 2 | ØSTJYLLAND.

AGF'ere tilfredse med russisk test

På et af de andre værelser var der også succes med kombinationen ung og gammel, men Steffen Rasmussen har dog et lille kritikpunkt af sin værelseskammerat 22-årige Emil Nielsen.

- Når jeg kommer ind til ham om aftenen, ligger han ovenpå dynen, men uden en trævl på kroppen. Det kan godt være lidt grænseoverskridende, men det ser ikke ud til, at han agter at lave om på det, så jeg må åbenbart lære at leve med det. Men bare han bliver i sin egen seng, så er det vel okay, siger Steffen Rasmussen.

Se hele indslaget i ovenstående video, hvor du blandt andet kan blive klogere på, hvad Cavric dufter af.