Ung mand taget med stort parti narkotika

Lokalpolitiet i Silkeborg efterforsker, om flere kan være involveret

Foto: Google Maps

Det var scanning af et par nummerplader, som sent torsdag aften fik en politipatrulje i Silkeborg på sporet af en 23-årig mand.

Manden er nu anholdt for at være i besiddelse af et større parti narkotika.

Klokken 22.02 opdagede betjentene, at den 23-årige mand kørte rundt i en stjålet bil på Nørreskov Bakke i Silkeborg. Betjentene kørte efter manden, som nægtede at holde ind til siden.

Det udviklede sig derefter til en biljagt gennem byen, hvor manden ifølge leder af lokal efterforskning i Silkeborg, Bent Riber Nielsen, overtrådte flere færdselsregler:

- Pludselig punkterede han efter formentlig at have kørt ind i noget, og så blev han anholdt, siger han til tv2oj.dk.

I bilen fandt betjentene, hvad der bliver betegnet som et 'større parti narkotika'. Bent Riber Nielsen fra lokalpolitiet i Silkeborg vil ikke kommentere på, hvor mange gram eller kilo eller hvilken type narkotika der er tale om.

Måske flere indblandet

I hvert fald er mængden så stor, at politiet i dag fremstiller den 23-årige mand i grundlovsforhør.

- Det gør vi, hvis der er tale om mere end 25 gram. For amfetamin er det 100 gram. Det er på grund af farligheden, siger Bent Riber Nielsen, som fortæller, at anklageren vil anmode om dørlukning:

- Det sker af hensyn til efterforskningen, da der kan være flere involverede.

Er den 23-årige mand kendt af politiet for anden kriminalitet?

- Vi kender ham godt.

Den 23-årige mand stammer fra Silkeborg-området. Han er udover besiddelse af narkotika også sigtet for biltyveri og for flere overtrædelser af færdselsloven.