Ung mand skød mod bil

Politiet har fundet afskudte patronhylstre

Østjyllands Politi afspærrede mandag formiddag dele af Hadsten omkring biografen Hadsten Bio i forbindelse med et skyderi i weekenden.

Flere patruljevogne og tekniske køretøjer var på stedet og dele af Nørregade, Kirkevej og Vesselbjergvej var spærret.

Her undersøgte politiet en skudepisode lørdag aften, hvor har to børn har set en ung mand stå i krydset og skyde mod en mindre rød bil, der kom kørende på Nørregade mod syd omkring klokken 20.00.

- Ifølge børnene skulle manden have været passager i en hvid varebil, som han steg ud af, da han affyrede skuddene, siger politikommissær Niels Bugge fra lokalpolitiet i Randers.

Han fortæller, at tekniske undersøgelser mandag har bekræftet, at der er afgivet flere skud på stedet med en pistol.

Politiet modtog henvendelsen om vidnernes oplevelse sent lørdag aften, og mandag var politiet på stedet for at spærre af og snakke med børnene.

Hvordan kan det være, at politiet ikke rykkede ud før mandag?

- Man har vel lavet vurdering omkring tidspunktet, og at der var gået nogle timer fra at børnene havde set noget mærkeligt og til henvendelsen kom til os, siger Niels Bugge.

Han fortæller, at politiet mandag tog ud for at snakke med børnene, og at man derefter valgte at spærre området af, hvorefter man fandt flere affyrede patronhylstre.

Politiet vil gerne høre fra vidner eller personer med oplysninger i sagen.

- Hvis der er nogle borgere, som har set noget eller har oplysninger i sagen, så vil vi meget gerne høre fra dem, siger Niels Bugge.

Henvendelse til politiet kan ske på telefonnummer 114.

Afspærringen af området blev mandag eftermiddag ophævet.