Undrer sig over Pytlicks VM-trup

Jan Pytlick er gået uden om ligaens førerhold

Randers HK der netop nu suverænt fører damernes håndbold liga har gennem tiderne leveret mange spillere til Jan Pytlicks landshold.  Men VM til december i Serbien bliver uden spillere fra ligaens tophold.

- Jeg er afklaret, men vi vil selvfølgelig gerne have landsholdsspillere, og jeg tror hvis Sofie Strangholt ikke havde været skadet, så havde hun også været med siger Jan Leslie træner for Randers HK til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Som den eneste spiller fra Randers HK Rikke Ebbesen blevet udtaget til den næste landsholdsamling, her kæmper syv spillere om den sidste plads til VM-truppen.

- Jeg tror ikke Rikke Ebbesen kommer med, men hun er en ung spiller og har fremtiden for sig, og så må hun jo arbejde sig op i hierarkiet siger Jan Leslie til TV 2 | ØSTJYLLAND.  

Jan Leslie undrer sig dog over, at Jan Pytlick ikke har udtaget den tidligere Randers-spiller Camilla Dalby til VM-truppen, hun er ligesom Rikke Ebbesen kun udtaget til landsholdsamlingen.

Umiddelbart vil jeg vurderer, at hun burde være blandt de 15  der udtaget i dag, siger Jan Leslie til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Jan Leslie mener at Danmark er kommet i en svær pulje med Serbien og Brasilien, og han tror ikke at holdet kommer længere end til kvartfinalen.