Undervands-drone leder efter Lars i Randers Havn

Marinehjemmeværnet undersøger fredag formiddag Randers Havn i jagten på den forsvundne Lars Hjulmand

Fredag formiddag går Marinehjemmeværnet ind i eftersøgningen af Lars Hjulmand, der har været forsvundet siden sidste fredag.

Det er havnebassinet ved Tronholmen i Randers, som skal scannes og undersøges ved hjælp af to gummibåde og en undervandsdrone. Det fortæller Lau Birk Kristensen, der er fungerende efterforskningsleder ved Østjyllands Politi, til TV 2 I ØSTJYLLAND.

Torsdag ledte en helikopter efter Lars Hjulmand. Den eftersøgning gav ingen spor.

Den 45-årige Lars Hjulmand er senhjerneskadet efter et trafikuheld. Han er desuden afhængig af epilepsi-medicin, som han ikke havde på sig, da han forsvandt.

Lars Hjulmand er set på cykel på videoovervågning på en parkeringsplads på Grenåvej i Randers, men også flere andre steder i byen mener folk at have observeret ham sidste fredag. 

Læs også Helikopter i luften over Randers: Ingen spor efter Lars

Han ses iført en meget karakteristisk orange cykelhjelm, gul refleksjakke, solbriller og jeans. Lars Hjulmands cykel er en Centurion, model 2015 Image, mat sort, med otte gear. Den er monteret med for-og bagskærme.

Lars Hjulmand er sidst set på overvågningsbilleder på Tronholmen fredag klokken 15.39.

Lars Hjulmands telefon er registreret på en mast ved Falck-stationen i Randers sidste fredag klokken 15.58. Masten dækker området ved Randers Regionshospital, Toldbodgade og havneområdet.

Politiet hører gerne fra folk, der har oplysninger i sagen, på telefonnummer 114.

Dagens eftersøgning indledes ved Tronholmskajen på den sydlige del af Randers Havn.  Foto: Google Maps

 

02:12

VIDEO: Missing People ledte tidligere på ugen efter Lars Hjulmand. Se et tv-indslag her.

Luk video