Underholdende topkamp

Seks scoringer og masser af dramatik, da Horsens og AaB spillede uafgjort

Horsens og AaB leverede en underholdende og offensivt flot topkamp lørdag aften, da de to hold spillede 3-3 i et medrivende opgør i Horsens.

En lidt rodet start med mange nærkampe og dueller midt på banen, blev afløst af et sandt målorgie med tre scoringer på tre minutter, hvor de to holds forsvar virkede meget ufokuserede.

Først fik Lasse Kryger lov til at stå fem meter fra Nicolai Larsen i AaB-målet, men Horsens-spilleren misbrugte muligheden. Ved det følgende hjørnespark rådede han bod på det med sit hovedstødsmål.

Balance i regnskabet

Glæden varede nu ikke længe i Horsens, for på det efterfølgende angreb bragte Nicklas Helenius balance i regnskabet, da han upresset sparkede bolden i mål en meters penge uden for feltet.

Passivitet var også et tema minuttet senere, da Henrik Toft atter bragte Horsens foran med et kraftfuldt hovedstød på Anders Nøhrs præcise indlæg.

2-1-føringen gav Horsens et boost, og for øjnene af et medlevende hjemmepublikum, producerede træner Johnny Mølbys mandskab en række fine angreb, der udmøntede sig i nogle gode scoringsmuligheder.

AaB arbejdede sig dog ind i kampen, og opgøret var atter lige - også på måltavlen, da Jeppe Curth skovlede Kjetil Wæhlers hovedstød det sidste stykke ind i målet.

Billedet fortsatte

Efter udligningen - og pausen - fortsatte billedet af en tæt og jævnbyrdig affære. Begge hold havde optræk til chancer, men det var AaB, der var farligst, og 3-2-scoringen var såmænd fortjent.

Men dramaet var ikke forbi. Med en halv time igen blev Gilberto Macena nedlagt i AaB's straffesparkfelt, og Niels Lodberg udnyttede det efterfølgende spark fra pletten.

Og så fulgte ellers en slutfase med hård kamp på midtbanen i jagten på en afgørende scoring. Begge hold ramte overliggeren og kunne have vundet, men kampen endte uden vinder.

Se højdepunkter fra kampen på tv2sport.dk

AC Horsens-AaB 3-3 (2-2)

1-0 Lasse Kryger (12. minut)
1-1 Nicklas Helenius (13. minut)
2-1 Henrik Toft (15. minut)
2-2 Jeppe Curth (39. minut)
2-3 Kenneth Emil Petersen (56. minut)
3-3 Niels Lodberg (63. minut/str.)

Tilskuere: 5.388