Ulykke: Motorvej er åbnet

Stadig kø efter at svinetransport væltede

02:22

1 af 2

Politiet har nu åbnet for trafik i begge retninger på den østjyske motorvej ved Hadsten. Men der er fortsat lang kø på stedet.

- Der kommer til at gå noget tid, før køen er afviklet. Der er hastighedsnedsættelse på 80 km/t på strækningen omkring uheldsstedet i begge retninger - og det vil der formenligt være nogle dage endnu. oplyser politikommissær Claus Hvegholm Møller. 

- Østjyllands Politi har fuld forståelse for at dagens uheld har skabt voldsomme problemer for en del bilister, men vi vil gerne rose størstedelen af bilisterne for at udvise stor tålmodighed og for at hjælpe vores folk ude på uheldsstedet, skriver politiet i en pressemeddelelse.

Indespærret siden kl. 7

Nogle bilister har siddet indespærret i køen siden klokken 07.00 i morgen, hvor en svinetransport med 500 slagtesvin bragede gennem autoværnet efter at være punkteret på forhjulet.

To personer blev alvorligt kvæstet ved ulykken den ene af den var lastvognens chauffør. 135 svin mistede livet ved ulykken.

I videoen øverst på siden kan man se arbejdet med at rydde op efter ulykken og et kig over de kilometerlange køer på motorvejen filmet fra TV 2s nyhedshelikopter ved 11-tiden formiddags.