Ulykke: Dræbt med 150 km/t

Høj fart sandsynligvis årsag til dødsulykke

Ulykken skete ud for adressen Strandvejen 126 i det sydlige Aarhus. Bilen kolliderede med et træ ved den ene vejside. Foto: Google Maps

Nattens dødsulykke på Strandvejen i Aarhus skyldes efter alt at dømme, at føreren af bilen kørte med alt for høj fart.

- Vi fik hurtigt sendt politi og ambulancer til stedet og ud fra de første undersøgelser og afhøringer, vi har foretaget på stedet, tyder alt på, at ulykken er sket i forbindelse med glatføre og meget høj hastighed. Umiddelbart skønnes hastigheden til at have ligget på op til 150 kilometer i timen, siger politikommisær Mogens Brøndum fra Østjyllands Politi.

Den tilladte hastighed på strækningen er 60 km/t.

De to dræbte - en kvinde og en mand - var henholdsvis 37 og 36 år gammel. Kvinden var fra Højbjerg, mens manden var fra Viby.

Bilen blev krøllet sammen

Ulykken skete kl. 01.41 ud for adressen Strandvejen 126. Føreren af bilen mistede herredømmet over sit køretøj, hvorefter bilen fortsatte direkte ind i et et af træerne på Strandvejen.

Bilen ramte ifølge politiet træet med så stor kraft, at det med overvejende sandsynlighed har dræbt manden og kvinden i bilen på stedet.

- Bilen var krøllet helt sammen om træet, så træet nærmest stod midt inde i bilen, og motoren var rykket helt ud af motorrummet, og det er overvejende sandsynligt, at de er blevet dræbt på stedet. Det er en tragisk soloulykke, siger Mogens Brøndum.