Ukendte gerningsmænd skød med skarpt efter 17-årig

Østjyllands Politis undersøgelser har vist, at det var skarpe skud, der blev affyret fra en bil lørdag morgen i Rosenhøj

Foto: Local Eyes

En 17-årig mand fra Aarhus fik sig lørdag morgen en slem forskrækkelse, da endnu ukendte gerningsmænd affyrede skud mod ham fra en bil. Østjyllands Politi oplyser mandag, at indledende tekniske undersøgelser viser, at der var tale om skarpe skud.

Skyderiet skete i boligområdet Rosenhøj på Christian X's Vej nær OK-tankstationen, og skudene blev affyret fra en grå Peugeot, hvor der sad to unge mænd. 

Den 17-årige var på vej hjem fra arbejdet, da han blev beskudt. Ifølge politiet tyder intet på, at den 17-årige har nogen udestående med nogen, eller at der er gået noget forud for skyderiet.

Læs også Skud mod 17-årig: Efterlyst Peugeot 508 fundet udbrændt

Lørdag aften fandt politiet en udbrændt bil i Åbyhøj, og det antages, at det var den bil, der blev skudt fra samme morgen. Den blev fundet på Lokesvej i Aabyhøj.

Østjyllands Politi hører meget gerne fra borgere, der kan have set bilen i området ved Viby/Rosenhøj sidst på natten fredag eller tidligt lørdag morgen.

Der er tale om en koksgrå Peugeot stationcar med tonede ruder og uden kofanger.

01:44

Du kan se mere om skudepisoden her. Billederne fra tankstationen er optaget af Local Eyes.  Video: Local Eyes / TV2OJ

Luk video

  Foto: Google Maps