Ukendte gæster med til festen: Lars inviterede på Facebook

På Facebooksiden "Festen og gæsten" inviterede Lars Krimi Grunnet og vennerne til nytårsfest. Gæsterne kendte de ikke i forvejen

03:02

Nytårsaften er fyldt med traditioner som Dronningens nytårstale og champagne ved midnat. Det er traditioner, som de fleste nyder sammen med gode venner og bekendte. 

Læs også Dronningen: Aarhus har meget at byde på

Lars Krimi Grunnet skulle også holde nytår med sin vennegruppe. De valgte dog at gøre det lidt anderledes. Lars og vennerne havde nemlig skrevet et opslag på Facebooksiden ”Festen og gæsten”, hvor man folk kan finde gæster, som de ikke kender i forvejen, til deres fest.

- Drengene havde skrevet inde på festen og gæsten, at de var syv gutter, som inviterede til fest, og det var på Trøjborg, jeg bor selv på Trøjborg, så det var nemt. Pigerne skulle være ved mig, vi var fire veninder, og så lokkede de jo virkelig med en fem-retters menu og godt selskab, så tænkte vi, at vi prøver at skrive, siger Malene Stornes, der var taget til drengenes nytårsfest med sine veninder. 

Lars Krimi Grunnet og vennerne inviterede til fest via Facebook

Og efter Lars Krimi Grunnet havde slået festinvitationen op på Facebook var der rigtig mange, som gerne ville med til drengenes nytårsfest.

Læs også Nytårsfejring endte med flere fyrværkeriskader

- Jeg var bare sådan lidt, skal vi ikke lige prøve at skrive noget derinde. Så jeg skrev egentlig bare lige, hvad vi havde tænkt at gøre, så var jeg selv lidt chokeret over, at der var rigtig mange, der syntes, at det var nogenlunde interessant, siger Lars Krimi Grunnet. 

For Malene Stornes og veninderne var nytårsfesten som ’fremmede’ gæster en succes.  

- Man glæder sig lidt til det der med, 2017 vi hopper sgu ind i et nyt år sammen med mennesker, vi ikke kender, siger Malene Stornes.

Himlen var flot over Aarhus, da der nytårsnat traditionen tro blev skudt raketter af for at fejre det nye år:

02:07 Luk video