Udsolgt opgør: Knudsen ser frem til gensyn med gammel klub

Bjerringbro-Silkeborg skal endnu engang forsøge at hente point i håndboldens Champions League - i aften mod Flensburg-Handewitt

Foto: Frank Cilius - Scanpix

Efter sidste uges sensationelle sejr over en af verdens bedste håndboldklubber, THW Kiel, skal herrerne fra Bjerringbro-Silkeborg lørdag aften igen på pointjagt i Champions League.

Egentligt var holdet dømt ude forud for Kiel-kampen, men de to point mod den tyske mesterklub, gav den midtjyske klub lige det der skulle til for at holde liv i drømmen om en plads i ottendels-finalerne. 

I aften venter så Flensburg-Handelwitt, som melder om en udsolgt Flens Arena. En hal med plads til over 6.000 tilskuere. 

Læs også Kæmpe sensation: BSV slår storholdet Kiel på udebane

Særligt for en af BSV-profilerne venter der en særlig kamp. Stregveteranen Michael V. Knudsen har tidligere spillet hele ni år i den nordtyske klub. 

- Det bliver underligt. Det med at skulle gå ind i det andet omklædningsrum og løbe ind i den modsatte ende. Det kommer til at være noget, der ikke stemmer helt overens, fortæller Michael Knudsen i en pressemeddelelse. 

Vinde point og tabe point 

Det er helt vitale point, som Bjerringbro-Silkeborg mandskabet skal kæmpe om i aften. Lige nu ligger klubben to point bag polske Wisla Plock der indtager sjettepladsen i gruppen.

Læs også Øris-brødre samlet i BSV fra næste sæson

Det er netop den sjetteplads, der skal til, for at BSV kan gå videre til ottendelsfinalerne.

Hvis Bjerringbro-Silkeborg skal gøre sig forhåbninger om en plads, handler det ikke kun om holdets egne præstationer - men også om nederlag til Wisla Plock, som har store kampe foran sig med modstanderne Paris Saint Germain (PSG) og Barcelona.

- Vi kan næsten selv afgøre det, hvis vi vinder i Flensborg, men taber vi dernede er vi i en position, hvor det fortsat er ude af vores egne hænder. Wisla Plock har en hjemmekamp mod Paris, men vi håber selvfølgelig, at både Paris og Barcelona kan slå Plock, og så har vi kampen mod Kadetten Schaffhausen til sidst, siger Michael Knudsen. 

Kampen mellem Bjerringbro-Silkeborg og Flensburg-Handewitt spilles lørdag aften klokken 17.30.