Udsmidning måske for Højesteret

Den ene advokat vil søge om lov til at bringe Brabrand-sag for Højestret - den anden overvejer.

Forsvareren for en af de to udsmidte familier fra Brabrand Boligforening har endnu ikke afgjort, om han vil søge at få indbragt sagen for Højesteret, og han tvivler på, at han i givet fald får lov.

Den anden advokat har allerede bestemt sig for at søge om lov til at få sagen for Højesteret.

I sidste uge bestemte Vestre Landsret i en historisk dom, at to familier i Gellerup-bebyggelsen skal fraflytte deres lejligheder, fordi familiernes store drenge for et par år siden begik grov kriminalitet i boligområdet. Forseelser, som de siden er blevet dømt for.

Familierne havde inden landsretsdommen nægtet at efterkomme boligforeningens opsigelse af lejemålene. Advokat Niels Schou, som repræsenterer den ene indvandrerfamilie, oplyser, at familien har bedt om at få sagen indbragt for Højesteret.

- Jeg har ikke afgjort spørgsmålet efter den klare dom i landsretten, men jeg tror ikke på, at vi får lov at føre sagen ved tredje instans, hvis vi søger, siger Niels Schou til Ritzau.

Den anden families advokat, Erik Fredin, oplyste kort efter dommen, at han vil søge at få sin sag indbragt for Højesteret. /ritzau/

Tidligere nyheder om sagen:

<A href="http://www.tv2oj.dk/nyhe_nyhed_s.asp?newsID=16134" target=_blank>I orden at smide lejere ud (28/11-2006)</A>

<A href="http://www.tv2oj.dk/nyhe_nyhed_s.asp?newsID=16141" target=_blank>S: Udsmidningsdom er en sejr (28/11-2006)</A>

Se det indslag, TV2 | ØSTJYLLAND 28. november bragte om udsmidningen - klik på tv-ikonet øverst i højre spalte.