Udskældt folketingskandidat: Jeg har lagt alle kort på bordet

Tidligere talsmand for Grimhøjmoskeen, Mohammad Sadah Ahmad, har mødt voldsom kritik over, at han stiller op til Folketinget

03:06

1 af 2

Tirsdag kom det frem, at Mohammad Sabah Ahmad, der tidligere var talsmand for den kontroversielle, aarhusianske moské, Grimhøjmoskeen, stiller op til Folketinget for Alternativet i Østjylland.

Udover at have været talsmand for Grimhøjmoskeen, har Mohammad Sabah Ahmad også som 19-årig været med til at indtelefonere en bombetrussel mod Aarhus Universitet for at slippe for en eksamen.

Opstillingen til Folketinget har dagen igennem affødt en række kritiske kommentarer fra blandt andre Socialdemokraterne, Venstre og DF, man han mener ikke, han stadig skal høre for fejltagelserne.

S: Kritisabelt at opstille tidl. talsmand

- Det er selvfølgelig aldrig nogensinde noget, jeg kommer til at være stolt af, det er en skamplet på mig, men jeg er altså kommet videre, og jeg har forsøgt at give tilbage til samfundet ved for eksempel at afradikalisere mennesker. Oghvis hvis man så skal blive ved med at skyde mig i skoene, at jeg har gjort en fejltagelse, så ja, det har jeg, det har jeg ikke lagt skjul på det, men så synes jeg ikke, at man giver mig en chance, siger Mohammed Sabah Ahmed.

Se hele interviewet med Mohammad Sabah Ahmad i indslaget ovenfor.

Herunder kan du høre det østjyske folketingsmedlem for Alternativet kommenterer Mohammad Sabah Ahmads kandidatur.