Udenlandske tricktyve på spil i Randers

Sølvgrå Mercedes med bulgarske nummerplader set i nærheden

De udenlandske tricktyve påstod, at de ville sælge guldsmykker til deres ofre. Foto: Colourbox

Der er tilsyneladende god grund til at være forsigtig, hvis en eller flere ukendte personer henvender sig til dig i et forsøg på at sælge guldsmykker.

Østjyllands Politi efterforsker i øjeblikket to forsøg på tricktyverier i Randers. Begge fandt sted torsdag ved middagstid.

I det ene tilfælde forsøgte gerningsmændene angiveligt at sælge guldsmykker til en person på Glentevej i den nordlige del af byen. Episoden fandt sted kl. 11.46.

Tre tilfælde af tricktyverier i Østjylland

Godt 20 minutter senere forsøgte tricktyvene at sælge smykker til en person på Dronningborg Boulevard i det østlige Randers. Denne episode fandt sted kl. 12.10.

Ifølge politiet har tricktyvene ikke haft held til at stjæle noget fra deres ofre, mens de blev tilbudt at købe guldsmykker. Ved begge tricktyveri-forsøg er der blevet set en ældre sølvgrå Mercedes med bulgarske nummerplader.

De seneste tricktyverier fandt sted blot tre dage efter, at der sidst var meldinger om tricktyverier i Randers. I mandags gik det ud over en frisør på Adelgade, mens politiet i slutningen af november også advarede mod mulige tricktyve, som påstod, at de solgte guldsmykker.

TV 2 | ØSTJYLLAND har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Østjyllands Politi.