Uddannelse får topkarakter

Handelshøjskolen scorer flot i Financial Times

Kandidatuddannelsen ved Aarhus Universitet, Business and Social Sciences - det tidligere Handelshøjskolen - er kåret blandt de 50 bedste i verden i Financial Times. Uddannelsen rykkede fra plads 51 i fjor til 44 i år.  

Det er avisens Masters in Management Ranking, der medtager den danske kandidatuddannelse MSc in Finance & International Business på deres "top-65 liste" .

Placeringen på listen hilses velkommen på Business and Social Sciences, hvor det har været et mål for uddannelsen at komme i top 50 inden år 2012. Samtidig er det et klart plus i karakterbogen hos de internationale akkrediteringsinstitutioner, oplyser skolen i en pressemeddelelse.

Tre kriterier
Uddannelserne på årets Masters in Management Ranking bliver bedømt og rangeret efter, hvor godt de klarer sig i forhold til en række kriterier inden for tre hovedkategorier: alumnernes karrierefremskridt, skolens mangfoldighed, og internationale erfaringer og forskning.

Men det er ikke kun på Business and Social Sciences, at nyheden om den gode ranking modtages med åbne arme.

Ifølge Carsten Vinther, dimittend fra uddannelsen i 2008 og manager hos Novo Nordisk IT, er rankingen både et kvalitetsstempel for alumnerne og også en stor fordel for de nuværende studerende på uddannelsen.

- Rankingen er en blåstempling af uddannelsen og er med til, at man som nyudannet vil stå stærkere i forhold til andre ansøgere. Det er et fantastisk aktiv at have med i tasken og stående på CV'et, når man skal ud at søge udfordringer i sit første job, siger Carsten Vinther